Pikkuyrittäjissä perustetaan oma yritys!

Pikkuyrittäjät on alakouluille suunnattu opinto-ohjelma, jossa lapset pääsevät kokeilemaan miltä yrittäjyys tuntuu – Tekemällä oppien opettajan ohjauksessa.
 
Vähintään 18 oppitunnin mittaisella kurssilla kehitellään omaa yritysideaa, tutustutaan mainontaan ja markkinointiin, piirretään oman yrityksen logo, harjoitellaan esiintymistä, myydään omia tuotteita ja lopuksi harjoitellaan vielä tilinpäätöksen tekemistä. Kaikki opit otetaan käyttöön loppuhuipentumassa, jossa Pikkuyrittäjät pääsevät tekemisiin aitojen asiakkaiden kanssa ja myymään näille tuotteitaan.
 
Opinto-ohjelmassa on yhdeksän teemaa, joka alkaa keskustelulla omista mielenkiinnonkohteista ja yrittäjyydestä, minkä jälkeen keksitään oma liikeidea, jota lähdetään toteuttamaan. Seuraavilla kerroilla ideaa hiotaan eteenpäin, keksitään yritykselle nimi ja slogan, piirretään logo ja tehdään mainoksia loppuhuipentumaa varten. Pikkuyrittäjät pääsevät myös mahdollisuuksien mukaan yritysvierailuille tai saavat vieraakseen oikean yrittäjän.
 
Kurssin tarkoituksena ei ole tehdä kaikista yrittäjiä, vaan kehittää lasten työelämätaitoja, yhteiskuntatietoutta hauskalla ja kannustavalla tavalla. Pikkuyrittäjät tarjoaa lapsille elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia ja osoittaa, että mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!
 
Vanhemmilla on myös mahdollisuus osallistua pikkuyrittäjät-ohjelmaan tuomalla omaa ammattitaitoa esiin. Jos Pikkuyrittäjät -ohjelma ei ole vielä koulussanne, ehdota koulullesi pikkuyrittäjät ohjelmaa tai ole yhteydessä meihin, niin lähdetään yhdessä viemään asiaa eteenpäin!

Tutustu tarkemmin ohjelmaan!