Ota Pikkuyrittäjät-ohjelma käyttöön

Ota maksuton Pikkuyrittäjät-ohjelma käyttöön omassa koulussasi. Pikkuyrittäjien käyttöönotto on helppoa. Osallistu koulutukseen (verkossa tai paikan päällä), tilaa ohjelmamateriaalit ja aloita ohjelman pyörittäminen. 

Ohjelman voi sijoittaa joustavasti lukujärjestykseen ja se tukee erinomaisesti uuden opetussuunnitelman tavoitteita. Toimitamme koululle opettajien oppaat ja lasten käsikirjat kaikille osallistujille.

SIIRRY MUKAANSATEMPAAVAAN VERKKOKOULUTUKSEEN (vaatii rekisteröitymisen)
Olemme toteuttaneet Pikkuyrittäjät-ohjelmasta helposti ymmärrettävän verkkokoulutusmateriaalin. Voit tutustua kuhunkin teemaan lyhyen 2-5 minuutin videon ja muiden lisämateriaalien avulla. Tutustu siis Pikkuyrittäjät-ohjelman vetämiseen verkossa ja lähde mukaan!
Rekisteröidy Pikkuyrittäjien verkkokoulutukseen tästä
TILAA PIKKUYRITTÄJÄT-MATERIAALIT MAKSUTTA TÄSTÄ

Toimitamme maksuttomat Pikkuyrittäjät-materiaalit koulullenne postitse muutamassa arkipäivässä.

Miksi lähteä  Pikkuyrittäjät -ohjelmaan:
- Tukee OPS 2016 tavoitteita
- Maksuton ottaa käyttöön
- Joustava sijoittaa lukujärjestykseen
- Toimitamme valmiit materiaalit

Lähde mukaan ja annetaan yhdessä lasten ideoille siivet!
 
 
Pohditko vielä? Lähetä meille viestiä ja palaamme asiaan!

Nimi (*)
Sähköposti (*)
Puhelinnumero (*)
Haluan (*)Lisätietoa
Sopia koulutuksen
Terveisiä Pikkuyrittäjille
 (*) Pakollinen tieto
 
 

Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko yrittäjyyskasvatus alakouluihin?


- Kyllä ja uusi opetussuunnitelma myös edellyttää sitä. Autamme lapsia löytämään omia vahvuuksiaan ja oppimaan uutta. Pikkuyrittäjät tarjoaa lapsille elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia, joilla osoitamme, että mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää! Lasta kannustetaan ja innostetaan olemaan rohkea ja kokeilemaan uutta. Hän tunnistaa omat vahvuutensa, hyödyntää tietonsa ja uskaltaa yrittää. Lapsi omaksuu aktiivisen ja rohkean asenteen oman tulevaisuutensa rakentamiseen ja osaa toimia paremmin koulu-urallaan ja myöhemmin työelämässä.

 

Maksaako Pikkuyrittäjät-ohjelman käyttöönotto?


- Pikkuyrittäjät on maksuton opinto-ohjelma. Koulutamme opettajat maksutta ja koulutuksen jälkeen opettaja voi tilata maksuttomat materiaalit omalle koululleen. Rahoituksemme tulee yrityksiltä ja säätiöiltä.

 

Miten Pikkuyrittäjät-ohjelma sijoitetaan lukujärjestykseen?


- Ohjelmaa voi käyttää kolmella tavalla. Suurin osa on ottanut Pikkuyrittäjät vapaasti valittaviin opintoihin. Toinen tapa on sulauttaa ohjelma osaksi perusopintoja, jolloin kaikki oppilaat osallistuvat siihen. Kolmas tapa on järjestää Pikkuyrittäjät iltapäiväkerhotoimintana.

 

Koulutetaanko opettajat ohjelman käyttöön?


- Kyllä! Koulutamme opettajat alueellisesti ohjelman käyttöön maksutta. Pian Pikkuyrittäjät-ohjelman koulutuksen voi käydä myös vaivattomasti noin tunnin mittaisena verkkokurssina, jossa jokainen Pikkuyrittäjät-tunti on esitelty videoin!

 

Miten tilaan materiaalit Pikkuyrittäjät-ohjelman käynnistämistä varten?


- Koulutuksen jälkeen voit tilata ohjelman käynnistämiseen tarvittavat materiaalit sivuiltamme maksutta. Toimitamme kouluunne lasten käsikirjat, opettajan oppaat sekä t-paidat.